dinsdag 4 mei 2010

Enkele hoteltips voor een citytrip naar Deventer

Hotel Royal Deventer


Het Hotel Royal Deventer is gelegen in het hartje van de Hanzestad Deventer en is de ideale locatie voor uw activiteiten buitenshuis, zowel zakelijk als privé. Van een kopje koffie tot internationaal gerecht - in ons Grand Café bent u aan het juiste adres. Met mooi weer kunt u genieten op ons terras. De hotelkamers van Hotel Royal zijn comfortabel en hebben allemaal eigen faciliteiten. Ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen.


Sandton Hotel De Gilde Deventer


Het Sandton Hotel Gilde Deventer is een hotel met een oeroude geschiedenis, recht in het prachtige Deventerse stadshart. Dit hotel was een paar honderd jaar geleden nog een traditionele pastorijwoning. Heel wat overblijfselen uit die tijd zijn nog mooi intact gebleven.Sandton Hotel De Gilde verwelkomt iedereen het hele jaar door met open armen en is de uitgelezen plek om deze prachtige stad te leren kennen!



Sandton Ijsselhotel Deventer



Dit fabulueze hotel Deventer opende rond november 2007 als luxe designhotel. Het Sandton Ijsselhotel Deventer ligt in een prachtig gerestaureerd 19e eeuws gebouw en heeft als grote troef dat alle kamers, het restaurant én het terras van dit hotel zicht bieden over de historische binnenstad en de rivier. Op een boogscheut van dit hotel liggen bovendien ontelbare culturele en historische pareltjes. Een verblijf in Deventer is simpelweg onvergetelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten